Cookie- och Sekretesspolicy

10x zoom och vidvinkel

Kameratillverkarna har verkligen insett att användarna vill ha vidvinkel i kompaktkamerorna, och nu tar Samsung täten med sin nya modell WB500, vars brännvidd motsvarar 24 mm.

  • 27.02.2009

Det är en av de kraftigaste vidvinklarna på marknaden, men Samsung nöjer sig inte med det. Objektivet har nämligen hela 10x optisk zoom, vilket ingen annan tillverkare kan erbjuda i kombination med en vidvinkel på 24 mm.

Med denna brännviddsomfång, som går upp till 240 mm, kan du lugnt stå kvar och fånga alla sorters motiv, från breda överblicksbilder till små detaljer, utan att behöva röra dig fram och tillbaka.

WB500 kan användas helt manuellt, men de lata kommer nog att kasta sig över de 14 motivprogrammen, som klarar alla inställningar, så att bilder av t.ex. barn och solnedgångar blir så bra som möjligt.

Tack vare ansikts- och leendesökningen behöver man inte kämpa med skärpan och exponeringen eller vänta på precis rätt ögonblick att ta bilden.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss