Cookie- och Sekretesspolicy

Vrakpris på Photoshop CC och Lightroom

Adobe är klara med ett specialerbjudande för fotointresserade som innebär att man kan få nya Photoshop CC samt Lightroom 5 till nedsatt pris, men du måste skynda dig att klippa till.

  • 21.11.2013

När Photoshop CC lanserades var det inte längre möjligt att köpa programmet. I stället tecknar man ett abonnemang på det och betalar ett månatligt belopp och får löpande uppdateringar. Normalpriset för endast Photoshop CC är 220 kronor i månaden, men nu kan alla påbörja ett abonnemang för 105,78 kronor i månaden, där även Lightroom 5 ingår.

Adobe har tidigare haft samma erbjudande, men det var begränsat till personer som redan hade Photoshop CS3 eller senare versioner av programmet. Nu kan de få de senaste versionerna av programmen till nedsatt pris. Erbjudandet förutsätter att man tecknar ett års abonnemang, och man får dessutom 20 gigabyte utrymme för delning av bilder över internet.

Erbjudandet är dock tidsbegränsat, så du måste registrera dig före den 2 december för att få programmen till det nedsatta priset. Du kan anmäla dig här.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss