Cookie- och Sekretesspolicy

Videoredigering av högsta klass

Nyheten Adobe Premiere Pro CS6 åtgärdar videosvagheter från din spegelreflex och räddar ojämna inspelningar.

  • 16.04.2012

De flesta har säkert råkat ut för att komma hem med videoinspelningar, där motivet gungar en aning för mycket för att man inte har kunnat hålla kameran tillräckligt stilla. Det problemet kan det nya videoredigeringsprogrammet Adobe Premiere Pro CS6 enkelt lösa med Warp Stabilizer. Funktionen undersöker helt enkelt om sekvensen fungar uppåt och neråt eller i sidled och eliminerar automatiskt gungningarna genom att beskära klippen, så att man får en lugn bild.

Den nya versionen av Premiere Pro kan också avlägsna en uttalad videosvaghet som man kan uppleva med spegelreflexkameror, där bildelement blir sneda när man panorerar. Problemet beror på att inte alla bilddata läses från cmos-sensorn samtidigt, utan lite åt gången. Den nya funktionen Rolling Shutter Repair kan avlägsna denna förvrängning och är till stor hjälp för videoentusiasten.

Det finns också en rad andra nyheter, t.ex. möjligheten att läga till justeringslager i en rad videoklipp på samma sätt som i Photoshop. Och funktionerna för att finklippa sekvenser i realtid har blivit mer effektiva. Här kan du läsa mycket mer om nyheterna i CS6 på engelska. Pris och lanseringsdatum har ännu inte offentliggjorts.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss