Cookie- och Sekretesspolicy

Spela dig till en bättre bildbehandling

Nu behöver du inte längre spilla tid på att läsa dödstråkiga bruksanvisningar i jakten på rätt funktion. När du leker dig fram med vårt roliga spel blir det ett rent nöje att lära sig den ultimata bildbehandlingen på rekordtid.

  • 23.10.2014

Ladda ner filen här.

Du kan välja mellan en rad olika verktyg och funktioner för att justera vissa saker i dina program, t.ex. kontrast och färger. De många möjligheterna gör dock snabbt bildbehandlingen oöverskådlig, för vilka funktioner ska användas till vad? Du kan givetvis leta fram bruksanvisningen och lägga hela kvällen på att beta av den i hopp om att hitta rätt lösning. Men det behöver du faktiskt inte göra. Vi har nämligen tagit fram ett riktigt roligt spel som du bara behöver följa från början till slut. Då leker du dig fram till kunskapen om vad som är värt att veta, samtidigt som tiden flyger iväg i stället för att kännas seg och tung - och det gäller oavsett om du använder Elements, Lightroom eller Photoshop.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss