Cookie- och Sekretesspolicy

Snyggare HDR-bilder utan krångel

Med det nya programmet HDR Exposure 3 behöver man inte längre stativ för att skapa skarpa bilder med massvis av detaljer.

  • 31.07.2013

Amerikanska Unified Color är kända för sina speciella HDR-program, där färger och ljushetsinformation justeras separat i en stor färgrymd för att åstadkomma maximal bildkvalitet. Med version 3 av programmet HDR Exposure har det nu blivit ännu bättre.

Först och främst har HDR Exposure 3 fått en ny teknik för att matcha de olika exponeringarnas placeringar, vilket innebär att man inte längre nödvändigtvis måste använda stativ för att få skarpa sammanläggningar. Samtidigt har det tillkommit en effektiv funktion för att ta bort rörliga element i motivet, så att de bara syns en gång och inte uppträder som spöken på flera ställen.

Bildkvaliteten har också fått ett lyft i den nya versionen. En ny så kallad Adaptive Tone Mapping säkerställer att det både blir snygg kontrast och massor av detaljer i hela tonområdet från skuggor till högdagrar. HDR Exposure 3 är ett självständigt program som kostar 800 kronor när man köper det från företagets hemsida unifiedcolor.com. Man kan även köpa versionen 32 Float v3 som är en plugin till Photoshop och kostar 600 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss