Cookie- och Sekretesspolicy

Snygg oskärpa med Akvis Refocus

Återskapa detaljerna i en oskarp bild med det nya programmet Akvis Refocus v.3.0 som också ger dig större kontroll när du vill göra bestämda områden oskarpa.

  • 16.03.2013

Det är inte alltid man har tillgång till ett objektiv med hög ljusstyrka för att göra bakgrunden oskarp, så här kan program som nya Akvis Refocus v.3.0 rädda bilden genom att göra utvalda områden oskarpa i bildbehandlingen.

Med den nya versionen får du större kontroll eftersom du med funktionen Iris Blur själv kan styra om det skarpa området i bilden t.ex. ska vara fyrkantig eller oval i formen. Det är naturligtvis också möjligt att åstadkomma en miniatyreffekt via Tilt-Shift, men programmet har dessutom en helt unik funktion. Med Refocus kan man nämligen göra annars oskarpa områden i bilden skarpa och klara igen. Du kan återskarpa skärpan i hela bildytan eller bara i utvalda områden.

Den nya versionen kan dessutom öppna fler råfiler som t.ex. från Canon EOS 6D och 600D, och den fungerar också bättre med Windows 8. Programvaran kan både installeras som självständigt program och som plugin till Photoshop. Den kan köpas till Windows och Mac för 39 dollar, vilket motsvarar 225 kronor. Du kan läsa mer här, där du också kan ladda ner en provversion.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss