Cookie- och Sekretesspolicy

Piffa upp dina foton online

Vill du skapa kul effekter med bara några klickningar är internet bättre än Elements. Vi har hittat de bästa tjänsterna, och här ser du hur du gör bilderna ännu bättre.

  • 06.08.2014

Ladda ner filen här.

Bildbehandling behöver inte innebära minutiösa justeringar av ljushet, färger, kontrast och skärpa med hjälp av ett stort och dyrt bildbehandlingsprogram. På internet finns nämligen massor av möjligheter att skapa roliga effekter i dina bilder. Eftersom allt sker via en webbläsare behöver du inte installera några program, och du kan använda effekterna via vilken som helst internetansluten dator.

När programmen ligger på internet är de alltid fullt uppdaterade med de senaste funktionerna. Du behöver inte någon kraftfull dator för att kunna använda dem, och utvecklarna har gjort det väldigt lätt att snabbt skapa fina resultat, så med de här tjänsterna kan du med bara några få klickningar skapa effekter som annars skulle kräva flera timmars jobb.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss