Cookie- och Sekretesspolicy

Photoshop till Ipad växer upp

Efter Apples stora framgångar med Ipad satsar Adobe nu stort på den här typen av datorer. Programvaruföretaget har nyligen presenterat en ny betalversion av Photoshop, där man kan arbeta med lager.

  • 02.04.2011

För närvarande pågår den stora konferensen Photoshop World i Orlando i USA. Och på konferensen har Adobe presenterat en ny version av Photoshop till Ipad. Nu finns det en gratisversion av programmet till Ipad, vid namn Photoshop Express, men alternativen hos det programmet är minst sagt begränsade.

Nu ska alltså en betalversion vara på väg, och här får man bland annat möjlighet att arbeta i lager, precis som hos Photoshop och Elements, så att man kan göra sammankopieringar medan man t.ex. sitter på bussen. Man kan också välja mellan olika penselstorlekar och göra vanliga justeringar av bilderna. Adobe har dock inte avslöjat när vi kan börja köpa programmet, eller vad det kommer att kosta.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss