Cookie- och Sekretesspolicy

Ny version av Photoshop Touch

Adobes bildbehandlingsprogram till Ipad och Android-surfplattor har uppdaterats så att det bland annat har optimerats för pekskärmar på sju tum, men det finns även andra nyheter i Photoshop Touch som kan ge dig bättre bilder.

  • 03.12.2012

Photoshop Touch är en av de mest avancerade bildbehandlingsapparna till iOS och Android, och nu är finns det en ny version av programmet. Den ger bland annat jämnare penseldrag, och så har det tillkommit två nya effekter: Lens Flare och Stamp Pattern.

Dessutom har programmet nu bättre stöd för surfplattor på sju tum, t.ex. nya Ipad mini och Google Nexus 7. Ipad-versionen stöder nu även digitala pennor med tryckkänslighet, så att strecken man ritar blir tjockare när man trycker hårt. För närvarande stöds tre olika typer av digitala pennor som kommunicerar med surfplattan via Bluetooth.

Om du redan har Photoshop Touch kan du uppdatera appen gratis via App Store och Google Play, där du också kan köpa programmet som kostar 75 kronor till både Ipad och Android.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss