Cookie- och Sekretesspolicy

Inled året med rabatt på Elements och Lightroom

Om du inte redan har investerat i de nya versionerna finns det just nu pengar att spara. Programpaketet med Elements 11 och Premiere 11 ger störst rabatt.

  • 02.01.2013

Ett nytt år är lika med rea, och om du fortfarande har lite pengar kvar på banken efter julens utsvävningar kan du nu köpa Elements 11 och Lightroom 4 till nedsatta priser. Adobe har nämligen på ett par fina erbjudanden i sin webbutik till och med söndagen den 6 januari.

Du kan t.ex. spara 20 procent genom att köpa en fullständig version av Elements 11 för 740 kronor jämfört med det vanliga priset på 925 kronor, medan Lightroom 4 just nu går lös på 1041 kronor. Den kostar annars 1225 kronor, så här sparar du 15 procent.

Den allra största besparingen får du dock om du investerar i programpaketet med både Elements 11 och videoredigeringsprogrammet Premiere Elements 11. Det är nämligen nedsatt med hela 33 procent och kostar just nu 955 kronor, jämfört med normalpriset som ligger på 1425 kronor. Du behöver bara använda rabattkoden DEC2012 i Adobes webbutik för att köpa programmen till de nedsatta priserna. Du kan läsa mer om rabatterna här.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss