Cookie- och Sekretesspolicy

Inga fler köp av Photoshop

I fortsättningen kan du inte längre köpa Photoshop, utan måste prenumerera på programmet som byter namn och får nya, användbara funktioner.

  • 07.05.2013

I juni kommer det en ny version av Photoshop, och det blir den första versionen av programmet som man inte längre kan köpa. I stället måste man abonnera på det via Adobes Creative Cloud, och bildbehandlingsprogrammet byter namn, så att det kommer att heta CC, vilket står för just Creative Cloud, i stället för CS. Redan nu kan man inte längre köpa den befintliga versionen CS6 via Adobes hemsida, men man kan däremot abonnera på den.

Abonnemanget kostar 228,78 kronor i månaden, och om du tidigare har CS3, CS4, CS5 eller CS6, kan du få det första året för 114,39 kronor i månaden om du binder dig för ett år. Förutom programmet får man 20 GB utrymme för att spara bilder i Creative Cloud på internet. Bilderna kan då synkroniseras om man använder flera datorer.

Adobe kommer löpande att komma med uppdateringar med nya funktioner till Photoshop, så att du alltid är uppdaterad, och du kan installera Photoshop CC på två datorer. Den nya versionen av programmet får en lång rad nya funktioner redan från början, bland annat ett filter som kan göra bilder, som har blivit oskarpa på grund av kamerarörelser, skarpa.

Råkonverteraren uppgraderas till Adobe Camera Raw 8 och får bland annat verktyget Lagningspensel, så att man enkelt kan ta bort t.ex. en lyktstolpe direkt i råkonverteraren. Camera Raw kan också användas som ett filter, så att man kan justera alla typer av bilder direkt i Photoshop.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss