Cookie- och Sekretesspolicy

Gör dina bilder större i Photoshop CC

Bland nyheterna i Photoshop CC finns en förbättrad funktion för att ändra storleken på bilderna. Därför kan man nu förstora sina bilder utan att alla detaljerna blir suddiga.

  • 01.11.2013

Ladda ner filen här.

Det krävs en enorm upplösning om man vill skriva ut sina bilder i affischstorlek, och det är bara ett fåtal proffskameror som har tillräckligt med pixlar för att klara det. I stället kan man förstora en bild från en vanlig kamera i bildbehandlingen, men det har hittills haft bieffekten att detaljerna har blivit suddiga. I nya Photoshop CC har det dock tillkommit en funktion, Bevara detaljer, som gör en skonsammare uppskalning när man ökar bildstorleken.

Enfärgade områden kan bli korniga när man förstorar en bild, men även det kan Photoshop förhindra; man använder bara ett skjutreglage i dialogrutan Bildstorlek. Här ändrar vi upplösning i en bild från en kamera med 17,9 megapixel till jätteformat på 85,7 megapixel. Det kan ge litet hackiga kanter i de mest detaljerade övergångarna, men här får du också lära dig en metod att åtgärda detta.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss