Cookie- och Sekretesspolicy

Framtidens Photoshop

När du om tio år sätter dig framför Photoshop är programmet mycket lättare att jobba med än i dag, och i framtiden kommer du att kunna uppnå resultat med Photoshop som vi i dag bara kan drömma om.

  • 27.10.2012

Ladda ner filen här.

Adobe, som är företaget bakom Photohop, och en lång rad andra tillverkare av både program och hårdvara jobbar på tekniker som kommer att göra det mycket lättare att arbeta med programmen. Det är kanske ingen stor överraskning att vi nog kommer att använda fingrarna som pekredskap direkt på skärmen, men du kommer också att kunna känna knappar och strukturer direkt på den glatta ytan. På samma sätt finns det en rad andra tekniker som kommer att göra det mycket lättare och snabbare att sköta framtidens bildbehandlingsprogram. I den artikeln kan du läsa om alla de kommande möjligheterna att styra Photoshop Elements. Och resultaten från programmet kan också bli mycket bättre. Se t.ex. hur du kommer att kunna kontrollera vad som är skarpt och vad som är suddigt i bilderna.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss