Cookie- och Sekretesspolicy
Bert Monroy

Extremt Photoshop-projekt med 750000 lager

En amerikansk konstnär har under fyra år arbetat med att skapa en gigantisk bild där man kan zooma in och hitta kända personer från Photoshop-världen.

  • 31.01.2011

De flesta tycker nog att 75 lager i Photoshop är mer än tillräckligt för att man ska tappa överblicken, men det antalet tycks inte imponera på amerikanen Bert Monroy. Han har nämligen skapat en bild med 10000 gånger så många lager. Bilden föreställer människor på Times Square i New York.

Hans verk består av 3000 filer skapade i Photoshop och Illustrator, och bilden visar en blandning av släkt och vänner, inklusive en rad personligheter från Photoshop-världen. Den färdiga illustrationen har måtten 152 cm gånger 762 cm och kommer att visas på mässan Photoshop World den 30 mars i Florida. Men redan nu kan du se projektet på internet här. Klicka på länken och se om du kan hitta Photoshop-personligheter som John och Thomas Knoll, Russell Brown, Scott Kelby och Jeff Schewe.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss