Cookie- och Sekretesspolicy

Extraerbjudande på Photoshop och Lightroom

Adobe erbjuder nu ett paketpris för Photoshop CC och Lightroom 5 på 105,78 kronor i månaden. Men du måste klippa till innan mars är till ända.

  • 06.02.2014

Nu har du chans att abonnera på Photoshop CC och Lightroom 5 för bara 105,78 kronor i månaden. För 1269 kronor om året kan du vara säker på att alltid ha de senaste versionerna av Photoshop CC och Lightroom, men det speciella erbjudandet gäller bara till och med den 31 mars.

Adobe hade förra året ett liknande erbjudande som gick ut den 31 december, och nu kör de alltså en repris på detta. Paketet heter Fotografipaket för Photoshop, och du anmäler dig här. Adobe poängterar att de inte har några planer att höja priset efter t.ex. ett år.

Photoshop har just uppgraderats till version 14.2. Den största nyheten är en användbar funktion som gör det enkelt att anpassa perspektivet i en bild till en annan om de två ska läggas samman. Förutom Photoshop CC och Lightroom 5 får man även det professionella fotogalleriet Behance Prosite och möjlighet att säkerhetskopiera upp till 20 gigabyte i Creative Cloud.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss