Cookie- och Sekretesspolicy
Creative Cloud

Bli av med dimman i Photoshop

En omfattande uppdatering av Adobes Creative Cloud ger nya funktioner till Lightroom och Photoshop CC. Det blir också enklare att synkronisera med smarttelefoner.

  • 17.06.2015

Den hittills största uppdateringen av Creative Cloud har precis sjösatts med nya funktioner i samtliga 15 Creative Cloud-program. Man har i hög grad fokuserat på att knyta samman desktopprogram och appar till telefoner och surfplattor. Man kan till exempel genast fortsätta med arbetet man höll på med på mobilen, på sin Mac eller pc, och vice versa, tack vare att alla inställningar överförs automatiskt.

Lightroom och Photoshop CC har båda två fått en ny funktion som avlägsnar dimma och dis från bilder, även på undervattensbilder, så att färgerna får djup och kontrasten blir skarpare. Man kan även lägga till dimma till sina bilder för att åstadkomma en konstnärlig effekt.

Samtidigt har verktyget Lagningspenseln förbättrats så att den nu är 120 gånger snabbare.

Med uppdateringen introduceras även Adobe Stock som ger åtkomst till 40 miljoner bilder och grafiska teckningar. Det är den tidigare stocktjänsten Fotolia, som Adobe har tagit över, som har fått ett nytt namn. Det kostar 275 kronor om månaden att ladda ner tio bilder om man köper abonnemanget som ett komplement till ett befintligt CC-abonnemang.

Läs mer här:

https://www.adobe.com/se/creativecloud.html

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss