Cookie- och Sekretesspolicy

Bättre porträtt med Photoshop CC

Den nya versionen av Photoshop bjuder på två starka funktioner som gör det mycket lättare att optimera porträttbilder. Nu kan man nämligen gå tillbaka i tiden och korrigera slöjningen och formputsningen.

  • 18.10.2013

Ladda ner filen här.

En av de många starka fördelarna med att använda Photoshop i stället för Elements är de så kallade smarta filtren. Med denna funktion kan man lägga till ett filter som man senare kan öppna igen och ändra om det är något som behöver en efterjustering. Smarta filter introducerades redan i Photoshop CS3, men det är först med den nya versionen CC som man kan använda en rad starka filter tillsammans med denna smarta teknik. Det rör sig om filtret Gör flytande och oskärpefilter som Oskärpa i fält och Irisoskärpa. För många porträttfotografer är det till jättestor hjälp att Gör flytande nu är ett smart filter. Det används flitigt till att förändra former och göra ansikten och höfter slankare, och man kan också göra näsan litet mindre och ögonen litet större om objektivet eller perspektivet inte gör ansiktets skönhet rättvisa. Problemet var innan Photoshop CC att man ofta fick börja från början om man hade fått för långt i sina justeringar.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss