Cookie- och Sekretesspolicy

Avancerad Photoshop för pekdatorer

Adobe är snart klara med sex nya appar till pekdatorer. Mest spännande är Photoshop Touch som ger helt nya möjligheter för bildbehandling på bl.a. Ipad.

  • 05.10.2011

Med Photoshop Touch får man nästan fullskalig bildbehandling till sin pekdator. Det blir bland annat möjligt att arbeta med lager och transparens, och man kan göra markeringar och använda många andra av de funktioner man är van vid från exempelvis Elements – förutom att det görs på en Ipad eller en Android-pekdator. Man kan naturligtvis även korrigera ljushet och färger.

Det här är inte första gången som Adobe lanserar Photoshop till mobila enheter, men gratisappen Photoshop Express som finns tillgänglig i dag har bara mycket grundläggande funktioner jämfört med den kommande Touch-versionen. Och Photoshop Touch har även ett helt nytt verktyg vid namn Scribble Selection, där man mycket enkelt kan avlägsna eller behålla element i en bild.

Adobe kommer även med fem andra appar till mobila enheter, bland annat ritprogrammet Ideas. Apparna kommer till Android under november, medan Ipad-användare måste vänta till början av 2012 innan Adobe är färdiga med ett lanseringsdatum.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss