Cookie- och Sekretesspolicy

Allt det nya i Photoshop CC

Världens bästa bildbehandlare kostar inte längre flera tusen kronor, och dessutom uppdateras programmet med nya, otroliga funktioner helt utan extra kostnad. Här tittar vi närmare på de viktigaste nyheterna som bjuder på de mest radikala nyskapelserna på åratal.

  • 27.08.2014

Ladda ner filen här.

När Adobe sommaren 2013 lanserade Creative Cloud och bröt med den traditionella modellen för programköp gick det ett sus genom fotovärlden. Nu skulle man börja prenumerera på favoritprogrammet Photoshop i stället för att köpa en ny version med ett och ett halvt års mellanrum. Adobes förändrade taktik gick i stället ut på att programmet regelbundet skulle uppdateras med nya funktioner om man bara betalar sin prenumeration. För prenumeranter laddas nyheterna nämligen ner och installeras automatiskt. Det är enkelt och inte alls så dyrt som många fick intryck av i början. Adobe har dessutom sänkt priset för ett Photoshop-abonnemang, så att det bara kostar 1 263 kronor. När man tidigare skulle köpa en ny version av Photoshop brukade priset ligga runt 10 000 kronor. Nu ligger priset alltså på en nivå där alla har råd.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss