Cookie- och Sekretesspolicy

Så fantastiskt är nya Lightroom

Med nya versionen av Lightroom slipper du öppna andra program för att bildbehandla. Viktiga funktioner kan nu utföras direkt på råfilerna, och det har tillkommit en spännande finess för mobila fotoentusiaster. Vi beskriver de spännande nyheterna med deras engelska namn, då programmet inte fanns på svenska vid testtillfället.

  • 26.07.2013

Ladda ner filen här.

En av de riktigt stora fördelarna med Lightroom är att inga av dina bildjusteringar ändrar så mycket som en enda liten pixel i originalfilerna. Alla justeringar är bara en matematisk lista i en databas, så man kan alltid gå tillbaka och ändra dem. En annan stor fördel är att man jobbar direkt i råfilerna och har full tillgång till alla bilddata, vilket säkrar en optimal bildkvalitet när man verkligen jobbar hårt med bildbehandlingen.

Dessa avgörande styrkor försvinner så snart man exporterar en bild för att jobba vidare med den i ett annat program. Det är därför en jättefördel om man kan göra så många justeringar som det bara går direkt inne i Lightroom – och gärna alla de viktigaste typerna av bildbehandling. Här tar version 5 av programmet ett stort steg framåt som kommer att glädja alla användare. Uppdateringen har nämligen i hög grad handlat om att lägga till viktiga funktioner, så att man helt slipper ta omvägen runt Elements eller Photoshop.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss