Cookie- och Sekretesspolicy

Nya fördelar med Lightroom

Ny version av programvara från DxO är fullständigt integrerad med Lightroom.

  • 22.05.2014

DxO Labs har presenterat den senaste versionen av bildbehandlingsprogrammet DxO Optics Pro till både Mac och Windows. DxO Optics Pro version 9.5 gör det nu möjligt att behandla råfiler direkt från Lightroom via en ny funktion för bildöverföring. Uppgraderingen stöder också fyra nya kameror och 165 nya moduler från DxO Optics. Enligt utvecklaren är detta det första icke-destruktiva arbetsflödet som är helt integrerat med Lightroom.

Hittills har man varit tvungen att konvertera en råfil till t.ex. jpeg-format och sedan överföra den till en annan programvaruapplikation, vilket kan minska bildens kvalitet. I den nya versionen av programmet kan man överföra råfiler med en klickning i Lightroom till DxO Optics Pro, bildbehandla dem, och gå tillbaka till Lightroom med filerna i dng-format.

En gratis provversion av programmet som gäller en månad kan laddas ner via utvecklarens webbplats. Programmet kostar fram till den 15 juni 900 kronor i standard-versionen. Sedan ökar priset till 1350 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss