Cookie- och Sekretesspolicy

Nu är Lightroom 5 här

Adobe har lanserat den femte versionen av Lightroom som omfattar ett flertal nya förbättringar.

  • 10.06.2013

Nu har nya version fem av Adobes bildbehandlingsprogram Photoshop Lightroom äntligen lanserats. Bland nyheterna i denna version märks ett mer avancerat verktyg för kloning, automatisk korrigering av perspektivet i bilden med Upright Tool och möjligheten att redigera bilder som är offline. Med Advanced Healing Brush kan man ta bort oönskade objekt som människor med en pensels precision, medan man med Radial Gradients kan få motivet att träda fram och lägga till multi-vinjettering i samma bild.

Generellt har det gjorts få ändringar i programmet sedan beta-versionen gjordes tillgänglig för åtta veckor sedan. Man kan som vanligt välja att köpa programmet på en individuell licens, och som en nyhet kan man även köpa det som en del av ett Creative Cloud-abonnemang, precis som man kan med Photoshop CC. Programmet kostar 1205,40 kronor för nya användare, och en uppgradering för befintliga kunder kostar 664,20 kronor. Man kan även ladda ner en gratisversion av programmet, inklusive alla funktioner, som fungerar i 30 dagar.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss