Cookie- och Sekretesspolicy

Använd Lightroom för evigt

Adobe har tagit med en överraskande hemlighet i version 5.5 av programmet. Nu fungerar det fortfarande, även om du avslutar din prenumeration av Creative Cloud.

  • 14.07.2014

Fotoentusiasten får mycket för pengarna genom att abonnera på det användbara Creative Cloud-paketet med Lightroom och Photoshop CC för 106 kronor i månaden. Men vissa har säkert tvekat inför utsikten att bli av med hela sin bildorganisering i Lightroom om man säger upp sitt abonnemang.

Adobe har nu tagit till sig av den här kritiken, för från och med version 5.5 av Lightroom kommer stora delar av programmet fortfarande att fungera när man säger upp abonnemanget.

Man kan fortfarande öppna Biblioteksdelen och få full åtkomst till sin irganisering av hela bildsamlingen. Modulen Framkalla, där man gör alla sina bildjusteringar, fungerar dock inte längre när man har slutat att betala för programmet. Detsamma gäller för Karta och Lightroom mobile, men modulerna Bildspel, Webb, Bok och Skriv ut fungerar också som vanligt.

Om man senare väljer att börja betala igen får man tillbaka alla Ligthrooms funktioner. Om man har köpt Lightroom på konventionellt vis utan ett abonnemang fungerar det alltid helt utan de nämnda begränsningarna, försäkrar Adobe.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss