Cookie- och Sekretesspolicy
Photoshop Elements Speed Effect

Snabbare bilder med nya Elements

Världens bästa bildbehandlingsprogram av budgettyp, Photoshop Elements, släpps i en ny och förbättrad version som bland annat kan ge fartkänsla i bilderna och avlägsna dimma.

  • 29.09.2015

En av de största nyheterna är en ny funktion som avlägsnar dimma och dis i bilderna, vilket annars lätt kan störa ett bergslandskap. Funktionen heter i den engelskspråkiga versionen Haze Removal, och den ligger i modulen Expert.
Photoshop Elements Haze Removal
Friläggning av hår och päls blir också lättare med funktionen Tryck under verktyget Förfina markering-pensel.
Photoshop Elements

Man har inte ändrat utseendet så mycket, men en markant ansiktslyftning har gjorts i modulen Guidad. Här kan man nu se effekterna i små miniatyrbilder med ett skjutreglage så att med kan se effekten ordentligt med hjälp av för- och efterbilder.

Totalt har programmet nu 34 effekter som är indelade efter genre, t.ex. svartvitt. En av de nya effekterna kan användas för att snabbt lägga till fartränder i motivet.

Men även organiseringsdelen där man sorterar sina bilder har moderniserats. Bland annat kan man importera sina vänner från Facebook och använda Elements ansiktsigenkänning för att sortera bilderna efter personer.

Vi kommer snart med en recension av Elements, och vi kommer även att lägga ut videor där vi går igenom alla nyheter på Fördelszonen. Det rekommenderade priset är 875 kronor, eller 725 kronor för en uppgradering.

Photoshop Elements

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss