Cookie- och Sekretesspolicy

Så kom då Elements 12

Den senaste versionen av Photoshop Elements kan ta bort röda ögon från hunden.

  • 24.09.2013

Adobes årliga uppdatering av Photoshop Elements medför en rad nya intressanta funktioner. I grova drag har man i organiseringsdelen Organizer fokuserat på att synkronisera och dela bilder och videor så att man kan få åtkomst till dem från en smarttelefon eller surfplatta. I redigeringsdelen av programmet har man bland annat koncentrerat sig på nya Instagram-inspirerade effekter, textur, ramar och nya funktioner i modulen Guidad, samt ett verktyg för innehållsmedveten flyttning, där man enkelt flyttar omkring t.ex. personer i en bild.

Man hittar också ett helt nytt verktyg för att avlägsna röda ögon på djur, vilket man ännu inte kan hitta i Photoshop CC. En annan förbättring i version 12 är att det har blivit enklare att dela bilder mellan mobiltelefonen och datorn. I Organizer kan man t.ex. göra mobila fotoalbum med onlinesäkerhetskopieringstjänsten Adobe Revel. Om man redan har en äldre version av Elements kan man uppgradera till Elements 12 för 713,40 kronor via Adobes webbplats.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss