Cookie- och Sekretesspolicy

Pangbild på 5 nya sätt

Du behöver inte nöja dig med fotoalbumet, för nu kan du få dina bilder utskrivna på allt från tapet till stora, imponerande galleritryck.

  • 10.08.2012

Ladda ner filen här.

I dag erbjuder onlineframkallarna många fler möjligheter än tidigare, då man bara kunde välja en vanlig fotoutskrift i stora storlekar. Nu kan man skriva ut på helt nya sätt och få sina bilder återgivna på tapet, aluminium, skumplattor och galleritryck, så att bilderna kan pryda väggen på bästa sätt.

Innan du beställer en snygg utskrift ska upplösningen vara okej. Generellt är det en fördel att den är så hög som möjligt. Skickar du filen i råformat eller som en tiff-fil kan du hos vissa leverantörer uppleva att de inte känner igen formatet. Därför brukar du i regel behöva spara dina bilder som jpeg innan du laddar upp.

Det är väldigt lätt att få snabb feedback på bildens kvalitet. Hos en tjänst som Pixum.com finns det en smiley som kan vara röd, gul eller grön när din bild har laddats upp. Röd betyder att filen håller för dålig kvalitet, gul indikerar att den precis går, medan grönt innebär att storleken är bra. Hos andra tjänster, t.ex. Photowall.se, tittar personalen igenom dina bilder efter uppladdningen och återkommer ifall inte allt är som det ska. Det ger en god trygghet för ett gott resultat.

I den här artikeln har vi tittat på fem olika möjligheter som ger dina bilder nytt liv, och du får också tips om hur du gör dina bilder färdiga för tryck.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss