Cookie- och Sekretesspolicy

Nya versioner av ACDSee

Det effektiva organiseringsprogrammet får i Pro-versionen ännu bättre bildbehandling

  • 27.09.2011

Många föredrar att använda program från ACD Systems för att hålla ordning på bildsamlingen, eftersom de är snabba och effektiva. Och nu finns det ännu mer glädja sig över i nyheterna ACDSee Pro 5 och ACDSee version 14.

Båda programmen gör det nu möjligt att använda färgkoder för att hålla ordning på bestämda bilder. Andra nya funktioner är att man kan lägga till grafiska element som t.ex. linjer till bilderna, och det är även enkelt att lägga till effekter som t.ex. Lomo i bilderna eller göra ett fotocollage.

Med Pro-versionen kan man nu tona områden i bilderna mörkare eller ljusare med de välkända verktygen Efterbelys och Skugga, och man kan även tona in bestämda färger i högdagrar och skuggor med Delad toning. En tredje effektiv funktion gör att man kan lägga till skärpa effektivt via en mask.

ACDSee v14 har nu fått en gps-funktion, så att man kan geotagga bilderna och t.ex. hålla ordning på dem via en karta. Du kan läsa mer om ACDSee Pro 5 här. Det kostar 178 Euro, vilket motsvarar 1712 kronor. ACDSee v14 kostar 59 Euro eller 567 kronor, och du kan läsa mer om programmet här .

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss