Cookie- och Sekretesspolicy

Lyft dina porträtt i rekordfart

Med det nya programmet Akvis Makeup 3.0 avlägsnas orenheter i hyn automatiskt, och det är lätt att ge bilden ett romantiskt skimmer.

  • 17.08.2012

Optimal bildbehandling av porträttbilder är ofta tidskrävande om man själva ska sitta och pilla i Elements, men mycket av det tunga jobbet kan utföras helt automatiskt med det nya programmet Akvis Makeup 3.0.

Programmet avlägsnar självt orenheter och jämnar ut hyn. Sedan kan man enkelt lägga till effekter, t.ex. ett drömskt skimmer med Glamour Glow, eller slöja utvalda områden med det nya verktyget Blur. Version 3.0 bjuder också på retuscheringsverktyg som Teeth Whitening för de bilder som mår bra av en liten tandblekning.

Det har också tillkommit en History Brush, så att man kan måla fram originalbilden på vissa ställen. Du kan läsa mer om programmet här på engelska, där du också kan hämta en provversion. Det finns får både Windows och Mac och kostar cirka 340 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss