Cookie- och Sekretesspolicy

Kraftfull råkonverterare utan brus

Den nya versionen av DxO Optics Pro har en utmärkt funktion för att minska förekomsten av brus vid höga iso-värden och är ännu bättre på att rädda högdagrar. Och om du klipper till nu kan du till och med spara en slant.

  • 07.11.2013

Råkonverteraren Optics Pro fra DxO är särskilt känd för sina utmärkta funktioner för att avlägsna alla optiska fel och trolla fram detaljerna till och med i objektivens ytterkanter, och med version 9 lägger programmet till ett flertal användbara funktioner som kan ge dig bättre bilder.

Till att börja med har råkonverteraren blivit utrustad med den särskilda Prime-tekniken som kan avlägsna brus vid höga iso-värden utan att detaljerna går förlorade på köpet. Hemligheten är att funktionen noga analyserar råfilens struktur för att klarlägga vad som är brus och vad som är fina detaljer som ska bevaras.

Programmets speciella Smart Lightning-funktion har dessutom förbättrats, så nu kan man rädda detaljer i högdagrarna, även om man trodde att de var förlorade för all framtid. Dessutom har det tillkommit en särskild färgprofil som optimerar porträtt för att åstadkomma så naturliga hudtoner som möjligt.

DxO har för tillfället ett speciellt introduktionserbjudande till den 20 november där man kan få Optics Pro 9 billigare. Standard Edition kostar 880 kronor i stället för 1330 kronor, medan Elite Edition – som stöder fler kameror – kostar 1770 kronor mot det vanliga priset på 2660 kronor. Programmet köper du på webbplatsen shop.dxo.com.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss