Cookie- och Sekretesspolicy

Konstnärlig bildbehandling

Med Snap Art 4 från Alien Skin har det blivit enklare att göra om bilder till konstverk.

  • 12.12.2013

Alien Skin har lanserat Snap Art 4 som erbjuder möjligheten att göra om sina bästa bilder till konst. Man väljer bara någon av de många förinställningarna, t.ex. oljeålning, blyertsteckning eller akvarell, och så ordnar programmet resten. Sedan kan man använda en mask för att finjustera ändringarna innan man skriver ut resultatet och hänger upp det.

Bland nyheterna i Snap Art 4 märks att man nu kan se miniatyrer av förinställningarna, så att man kan se resultatet på förhand. Det har också blivit enklare att hitta speciella stilarter med hjälp av en praktisk sökfunktion. Samtidigt har det blivit enklare att tagga sina favoriter så att man lätt kan hitta dem igen.

Programmets användargränssnitt har generellt uppdaterats. Enligt tutvecklaren har det inspirerats av Lightrooms hopfällbara paneler, så att man bara ser de relevanta reglagen, och så att det finns mer plats för bilden. Slutligen har hastigheterna ökats, så bilder behandlas snabbare. Programmet kan köpas via alienskin.com för 640 kronor, medan en uppgradering kostar 445 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss