Cookie- och Sekretesspolicy
Alien Skin Exposure 4

Analog effekt för nya bilder

Amerikanska Alien Skin är klara med en ny version av sin plugin som snabbt kan ge nya bilder effekter från gammaldags film. Och nu kan du få än mer realistiska resultat.

  • 16.02.2012

Med Exposure 4, som den nya pluginen heter, kan du med en enda klickning välja mellan en lång rad gammaldags filmtyper och framkallningsprocesser. På så sätt kan du förse en modern digitalbild med kornighet och anpassa kontrast och färger så att den snabbt kommer att likna en bild tagen för många år sen. Alien Skin har bland annat anpassat användargränssnittet, så att man i ett exempelfönster snabbt kan se hur bilden kommer att se ut innan man applicerar effekten.

En nyhet är texturer, t.ex. Light Leaks som påminner om effekten av att det har kommit in litet ljus på filmen, så att delar av bilden är ljusare än resten. Man kan också lägga till damm och repor på bilderna för att få en än mer realistisk effekt. Dessutom har det tillkommit flera möjligheter att justera färgtonerna när man skapar effekter med svartvit film. Exposure 4 funkar med Elements 9, Photoshop CS4 samt Lightroom 2 eller nyare versioner av dessa program, och det funkar på både Mac OS X 10.6 och Windows Vista eller nyare. Priset är er 1 775 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss