Cookie- och Sekretesspolicy
psykopaint

Gör om bilden till en fin målning - gratis

På den här webbsidan kan du enkelt göra om dina bilder till snygga målningar. Du behöver inte registrera dig, och det är helt gratis.

  • 24.02.2011

Bakom det fyndiga namnet Psykopaint.com hittar vi en rolig hemsida där det är lätt att göra om foton till bilder som ser ut som målningar.

Man kan måla på en mall, en tom målarduk eller på en av sina egna bilder. Det finns många olika stilar att välja mellan, från Monet till Van Gogh, och det finns flera typer av penslar som antingen målar med stora, breda drag eller ger dig möjlighet att styra varje liten detalj.

När man har målat klart kan man skapa en profil och visa upp målningen för resten av världen, men man kan också helt enkelt spara målningen på datorn - utan att behöva registrera sig. Det kostar inget, målningarna får inga vattenstämplar på sig och det finns inga storleksbegränsningar.

Webbsidan är i sig själv en upplevelse, eftersom knappar och menyer är mycket kreativt och elegant utformade. Prova själv på her.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss