Cookie- och Sekretesspolicy

Gör Elements ännu bättre

Ny version av Photo Essentials gör bildbehandlingen enklare och erbjuder en massa effekter

  • 17.10.2011

Företaget Onone Software är färdiga med Photo Essentials 4 som är en samling funktioner som gör det enklare att förbättra dina bilder i Elements samt ge dem en rad effekter och t.ex. bildramar. Den nya versionen fungerar med Elements 10.

Bland nyheterna märks verktygen Masking Brush och Masking Bug. Den första gör det möjligt att selektivt måla fram effekter i bilden om du t.ex. vill vara säker på att det bara är huden i ett porträtt som blir utjämnad och inte ögonen och munnen. Masking Bug låter dig arbeta med avrundade övertoningar om du till exempel snabbt vill lägga till vinjettering.

En annan nyhet är Vintage Effects som gör det möjligt att lägga till fina gammaldags effekter till bilderna, där både bildernas ramar och struktur ändras. Funktionen Frame It har också förbättrats, så att det är enkelt att skapa egna mallar till bilderna.

Photo Essentials 4 har dessutom fått en uppdaterad version av funktionen Enlarge It, så att du snabbt och smärtfritt kan ändra storleken på en bild. Och så har det tillkommit en fiffig funktion som automatiskt delar upp bilder i planschstorlek i flera mindre, så att du kan skriva ut dem via en vanlig skrivare och sedan sätta ihop dem. Den nya versionen kostar cirka 450 kronor. Du kan läsa om den här

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss