Cookie- och Sekretesspolicy

Ge din Iphone-kamera nytt liv

Med Camera Awesome kan du ljusmäta från en punkt i motivet men fokusera någon helt annanstans.

  • 05.03.2012

Kameran i Iphone 4S bjuder på hög bildkvalitet, men den är rätt begränsad när det gäller inställningar och mer avancerade funktioner. Men det kan du nu komma till rätta med helt gratis med den nya appen Camera Awesome.

Den är gjord av Smugmug, som också står bakom det starka online-fotogalleriet med samma namn. För fotoentusiasten är den stora fördelen med Camera Awesome att man med hjälp av två fingrar kan ställa in kameran på att mäta ljuset i ett område samtidigt som den fokuserar på ett annat område. Vi har testat, och det fungerar utmärkt i praktiken.

En annan välkommen funktion är möjligheten att få flera sorters hjälplinjer på skärmen. Man kan också välja att ta bildserier eller ta flera bilder med ett intervall på upp till 60 . Slutligen finns det inbyggd bildbehandling, från funktionen Awesomize, som automatiskt förbättrar dina bilder, till en rad olika effektfilter. Du kan läsa mer här eller hämta Camera Awesome från App Store. Den funkar för både Iphone, Ipod och Ipad med kräver att du har installera iOS 4.3 eller senare.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss