Cookie- och Sekretesspolicy

Flickr ökar bildmängden

Webbtjänsten Flickr, där man kan spara och dela sina bilder, har fått ett nytt utseende och erbjuder samtidigt användarna mycket mer plats till bilderna.

  • 24.05.2013

Användare av webbtjänsten kan glädja sig över en kraftig uppgradering som omfattar både ett nytt och inbjudande utseende samt möjligheten att spara betydligt många fler filer än tidigare - gratis. När det gäller användargränssnittet påminner det nu mycket om det som också finns i Flickrs app till Iphone, där bilderna visas större och med ett fint sammanhang utifrån storlek och händelse.

Men nog så viktigt är det att Flickr har skippat den väldigt begränsade månatliga uppladdningsmängden om man använder gratistjänsten. Nu har man i stället hela 1,0 terabyte till sitt förfogande utan kostnad. Man får dock stå ut med att det visas reklam i rutan. Alternativt kan man teckna ett Pro-abonnemang som är reklamfritt. Det kostar $49,99 om året, men då får man också möjlighet att ladda upp större filer och mer video. Du kan kolla in nya Flickr här.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss