Cookie- och Sekretesspolicy

Bildbehandling på språng

Det har aldrig varit enklare att bildbehandla på språng. Med en pekdator och Photoshops smidiga app optimerar man bilderna och skriver ut via Wi-Fi. Samtidigt är det lätt att spara bilderna.

  • 16.12.2012

Ladda ner filen här.

Marknaden för pekdatorer utvecklas i rasande takt. Hittills har vi fått se två generationer av Apples Ipad, medan i synnerhet Samsung Galaxy och Sony Tablet S har smörat för Android-användarna. Och med en pekdator är det lätt att bildbehandla sina bilder när man är på språng. Det bästa programmet för mobil bildbehandling är Adobe Photoshop Express, som är helt gratis och funkar med både Android och iOS. Med detta program kan man snabbt och lätt göra den mest grundläggande bildbehandlingen som att beskära och justera ljushet och färger. Och filstorleken bevaras. Vill man ta bort bildbrus får man ladda ner appen Adobe Camera Pack, som kostar 38 kr i Apple App Store. Det är en bra investering om man fotar mycket med mobilen.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss