Cookie- och Sekretesspolicy

Avancerad bildbehandling på din Ipad

NIK Software som utvecklar bildbehandlingsprogram av hög kvalitet är nu klara med en speciell app till Ipad. Snapseed for Ipad gör det möjligt att utföra avancerad bildbehandling i ett nafs.

  • 09.06.2011

Om du har saknat det ultimata verktyget för bildbehandling på din Ipad är NIK Software färdiga med ett bra alternativ. Snapseed for Ipad gör det nämligen möjligt för dig att optimera dina bilder med enkla metoder. Du kan snabbt bläddra igenom din bildsamling och med ett enda klick använda funktionen Auto Correct.

Du kan även justera t.ex. exponering och färgmättnad i bestämda områden av bilden med hjälp av justeringspunkter på olika ställen i bildytan. Här kommer användare av NIKs program till pc och Mac att känna igen sig, i och med att NIKs revolutionerande teknik U Point även används här.

Man kan naturligtvis även beskära och räta upp bilderna, och om man vill lägga till ramar eller olika effekter finns det gott om möjligheter för detta. Dessutom kan man snabbt dela med sig av sina bästa bilder på Flickr eller Facebook, och om man har en skrivare som stöder Apples Airprint-teknik går det även att skriva ut bilderna trådlöst.

NIK Snapseed for Ipad kan köpas i Apples App Store och kostar 38 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss