Cookie- och Sekretesspolicy

Apple-nyhet för fotografer i farten

I och med presentationen av iOS 7 till Iphone och Ipad kommer intressanta fotonyheter för entusiasten.

  • 11.06.2013

Om du är en flitig Iphone eller Ipad-fotograf, kom det fram intressanta nyheter under presentationen av den nya versionen av iOS från Apple. Precis som hos bl.a. Instagram och andra tjänster kan man nu nämligen nu använda inbyggda fotofilter direkt i deras Camera-app. Bland valmöjligheterna finns filter med svartvitt, kraftig färgmättnad och liknande effekter. Man får även möjlighet att fotografera i det klassiska kvadratiska formatet i själva appen.

Om du också håller på att drunkna i bilder finns det en annan god nyhet, nämligen att det blir bättre möjligheter för organisering i Photo-appen. Bilderna organiseras i Moments och Collections som automatiskt sorteras efter geografiskt läge och datum så att man lättare får översikt över hela årets bilder.

Det sägs också bli lättare att dela bilder med vänner och familj tack vare Airdrop. Som en nyhet i Icloud kan andra nu lägga till sina bilder till Photo Stream, så att man lättare kan dela dem. Det blir också möjligt att dela videoklipp. Det finns inget konkret datum för när iOS 7 ska lanseras, men det blir förmodligen i september om man följer tillverkarens normala lanseringsfrekvens.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss