Cookie- och Sekretesspolicy

Adobe Revel färdig till Android

Adobe har nu lanserat en Android-version av appen Revel som gör det enklare att dela bilder och videor med vänner och familj.

  • 07.03.2014

Tidigare var det bara användare av Apples operativsystem iOS som kunde dra nytta av Adobes app Revel, men nu har även Android-användare fått tillgång till den. Gratisappen är Adobes tjänst för molnbaserad delning av bilder och videor. Här kan man t.ex. dela hela fotobiblioteket med sina vänner eller sin familj.

Revel har även verktyg för bildbehandling så att man bl.a. kan lägga till effekter, beskära samt korrigera exponering och färger. Det går att synkronisera bibliotekets innehåll mellan flera olika enheter som smarttelefoner, surfplattor och datorer, både för iOS och Android. Revel kan dessutom länkas till Adobes program Photoshop Elements 12 och Premiere Elements 12. Man kan gratis ladda upp upp till 50 bilder och videor i månaden. Om man vill ha obegränsade uppladdningsmöjligheter kostar det ca 40 kronor i månaden. Android-användare kan ladda ner Revel på Google Play, medan iOS-användare hittar den i Itunes.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss