6 appar som fixar snyggare instagrambilder

Det finns tusentals appar som hjälper dig att få mer unika och snygga instagrambilder. Orkar du inte scrolla igenom djungeln av fotoappar där ute? Här är sex av våra favoriter just nu.

23 januari 2017

1. VSCO cam

Du kommer att bli förvånad över skillnaden när du har redigerat din bild med den här appen. Ljusa upp en mörk bild och välj bland massvis av filter. Sedan är det bara att publicera din nya bild på Instagram.


2. InstaSize

Gillar du bilder med en ram runt om eller älskar att göra collage till Instagram? Då ska du satsa på den här appen. Här skapar du enkelt och snabbt snygga collage och kan redigera dina bilder.


3. Pixomatic

Cool app där du enkelt kan klippa ut saker från en bild och klistra in i en annan bild, sudda ut bakgrunder och skapa roliga och unika bilder. Men vill du visa upp riktiga proffsbilder på Instagram ska du satsa på en systemkamera av bättre kvalitet. Har du inte råd just nu? Här kan du låna pengar på nätet.


4. InstaSquare

Vill du sätta en ljus prägel på ditt instagramflöde? Med den här appen kan du sätta dit en vit ram runt bilderna, i valfri storlek, vilket gör att dina bilder visas i olika storlekar. Ett tips om du vill sticka ut.


5. Quick

En bild säger mer än tusen ord men ibland kan det vara snyggt och kul med en mening eller ett ord på bilden. Med den här appen kan du snabbt och enkelt skriva din text och välja bland flera typsnitt och storlekar.


6. NightCap Pro

Vill du slippa gå miste om chansen att fotografera den snyggaste bilden till Instagram på grund av att omgivningen är för mörk? Med den här appen kan du fånga speciella ögonblick även fast det är kväll och mörkt ute.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av