Cookie- och Sekretesspolicy

50 coola foto-appar

Ta bilder med en rysk plastkamera, på Agfas legendariska film, genom ett fisheye eller få professionell fotohjälp för ett fåtal kronor – med din mobiltelefon.

  • 01.05.2012

Ladda ner filen här.

Ladda ned hela artikeln och läs mer om hur du 50 coola foto-apps.

Med små appar kan du nämligen få fram fantastiska bilder från din Smartphone. Vi har valt ut de 50 bästa fotoapplikationerna till mobilen.

Den vanliga mobiltelefonen som bara kan ringa och skicka textmeddelanden är på väg bort till förmån för så kallade smartphones. Det ger en massa nya möjligheter för alla som har användning för små program som man alltid kan ha till hands. Inte minst för oss fotografer.

Vilken smartphone man än använder är det lätt att skaffa program som antingen kan hjälpa till i olika fotosituationer eller helt enkelt ökar fotoglädjen när man plåtar med sin mobiltelefon. Det finns särskilt en mångfald av filter och effekter samt möjligheter till manuell kontroll av kamerainställningarna. Mobilen ruvar också på avancerade möjligheter, t.ex. programmet DSLR Camera Remote Lite som du kan använda för att fjärrstyra din systemkamera.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss