Cookie- och Sekretesspolicy

Färgstyrning i absolut toppklass

Med nyheten i1Photo Pro från X-Rite kan fotografen vara säker på optimala färger från tagning via skärmvisning till utskrift.

  • 07.04.2011

De flesta fotoentusiaster är medvetna om att färgerna på tagningarna inte matchar verklighetens, och att se helt enkelt inte ser rätt ut på skärmen oavsett vad man gör. För att inte tala om utskrifterna, där det verkligen kan vara knepigt att få rätsida på nyanserna.

Dessa frustrationer kan skingras med hjälp av färgstyrning. Företaget X-Rite är färdiga med ett särskilt paket har tagits fram speciellt för professionella fotografer och krävande fotoentusiaster. Nyheten 1Photo Pro kan nämligen kalibrera både din kamera och skärmen, och dessutom upprätta helt rätt färgprofiler, så att färgerna förblir desamma från tagning till utskrift.

Paketet innehåller bland annat färgkartan Colorchecker Classic med

24 färger som används för att kalibrera kameran. Färgmätaren i1Pro Spectrophotometer används för att kalibrera både skärmen och utskrifterna, och programmet Colorchecker Camera Profiling Software upprättar de korrekta färgprofilerna så att hela färgstyrningen görs på bästa sätt.

i1Photo Pro kan även ställa in färgerna rätt på en projektor, och det går att matcha Pantone-färger till grafiker. Du kan läsa mer här

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss