Cookie- och Sekretesspolicy

Enklare bildbehandling med Acdsee Pro 7

Acdsee är klara med en ny version av sitt avancerade organiserings- och bildbehandlingsprogram, där det bland annat har blivit enklare att justera flera bilder.

  • 07.10.2013

Acdsee är ett klassiskt program när det gäller att organisera sina bilder, och den professionella versionen som bland annat innehåller en tvättäkta råkonverterare är nu färdig i version 7. En nyhet är bl.a. att man kan avlägsna fläckar på icke-destruktiv väg, och man kan till och med kopiera justeringarna från en bild till en annan, vilket är en fördel om det har suttit damm på bildsensorn och detta syns på flera bilder. Att man arbetar icke-destruktivt innebär att man alltid kan återvända till originalbilden.

Nu kan man även använda övertoningar med olika justeringar i, så att man t.ex. kan göra himlen mörkare. Detta fungerar också icke-destruktivt. Dessutom kan man måla fram skärpa och detaljer i bestämda områden med hjälp av en pensel.

Acdsee Pro 7 kan nu också bre ut sig över flera skärmar, så att du kan visa bilder i fullformat på den ena skärmen, medan du har menyerna och panelerna uppe på den andra skärmen. Det har också tillkommit en Info-panel som snabbt ger översikt över de viktigaste exponeringsinställningarna för den valda bilden. Här kan man bl.a. se slutartid, bländare, iso-värde samt den valda ljusmätningsmetoden.

Programmet kostar 1320 kronor, och om man har en tidigare version kan man uppgradera från 395 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss