Cookie- och Sekretesspolicy

DxO klara med ny råkonverterare

DxO är klara med programmet OpticsPro 11 som är den senaste versionen av företagets effektiva råkonverterare, där inte minst brusreduceringen sägs utmana Adobe.

  • 06.06.2016

Det franska programvaruföretaget DxO har som vana att utveckla seriösa och högeffektiva bildbehandlingsprogram. Nu de klara med den elfte versionen av programmet OpticsPro. Föregångarens brusreducering har tidigare tagit oss med storm, och DxO lovar att funktionen nu är ännu bättre. Det låter som en klar utmaning riktad till Adobes Camera Raw och Lightroom – och vi kan knappt bärga oss tills vi får testa den.

DxO OpticsPro 11 har också fått en spotmätningsinställning som begränsar effekten inom ett tonomfång som man själv kan definiera. Dessutom har det tillkommit en funktion för automatisk korrektion av röda ögon.

Precis som i tidigare versioner av programmet finns det möjlighet till automatisk objektivkorrigering, där man avlägsna optiska fel som kromatisk avvikelse och missteckning. Du kan ladda ner en gratis provversion av programmet här.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss