Cookie- och Sekretesspolicy

Dela dina bilder i sociala medier

Det är lätt att visa upp sina bilder för släkt och vänner via de populära sociala nätverken. Här visar vi hur du gör, och vi kommer också med tips om vilken tjänst som är den bästa för dig.

  • 16.03.2013

Ladda ner filen här.

De sociala medierna var i början intressanta mest för yngre generationer, men i dag har alla hoppat på tåget. De största och viktigaste sociala medierna är en stor del av vardagskommunikationen på det privata planet mellan släkt och vänner, men det gäller också i det offentliga och USA:s president Obama eller popsångare som Madonna och alla som är intresserade av dem. Alla viktiga offentliga personer, oavsett om det är politiker eller rocksångare, kan få ut sitt budskap väldigt snabbt och brett via de sociala medierna.

Man kan använda sociala medier på många sätt, men det mest intressanta är givetvis när det är möjligt att lägga upp sina egna bilder på ett lätt och logiskt sätt, så att man med bara några klickningar kan få respons från sina vänner och andre användare av tjänsten. En av fördelarna är att du till exempel kan visa upp dina finaste bilder och genast få kritik och skapa en dialog för att bli en bättre fotograf.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss