Cookie- och Sekretesspolicy

Användbart alternativ till Photoshop Elements

Den brittiska programvarutillverkaren Serif är klara med programmet PhotoPlus X6 som, precis som namnet antyder, är den sjätte versionen av det praktiska bildbehandlingsprogrammet. X6 omfattar både nya funktioner och en lång rad förbättringar jämfört med föregångaren X5.

  • 27.12.2012

PhotoPlus X6 är det senaste programmet för bildredigering från Serif. Det stöder nu datorer med 64 bitar, vilket betyder snabbare hastigheter vid behandling av stora filer, bland annat råformatsfiler.

Bland de nya funktionerna hittar man bland annat Smart Selection Brush som man kan använda för att göra exakta markeringar. Man kan även använda funktionen Non-destructive Crop, som innebär att alla bilddata sparas även om man beskär bilden. När det gäller förbättringar är det särskilt den förbättrade brusreduktionen som är intressant. Här använder programmet ett nytt filter som analyserar bilderna med avseende på brusfrekvenser och avlägsnar så kallade artefakter.

Serif PhotoPlus X6 är med sitt pris på 803 kronor ett prismässigt bra alternativ till Photoshop Elements. Programmet kan köpas här.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss