Cookie- och Sekretesspolicy

Adobes fototjänst är nu gratis

Nu kostar det inte en krona att utnyttja Adobe Revel för att visa dina bilder eller synkronisera dem mellan flera enheter.

  • 19.12.2012

Den speciella fototjänsten Revel från Adobe ger dig inte bara möjlighet att visa och dela dina bilder, utan du kan även utföra bildbehandling i molnet och synkronisera bilderna mellan flera enheter som dator, surfplatta och smarttelefon.

Hittills har det kostat pengar att utnyttja tjänsten, men den har nyligen delats upp i en gratisversion och en så kallad Premium Level. Skillnaden är att du med gratisversionen efter de första 30 dagarna bara kan ladda upp 50bilder i månaden. De första 30 dagarna kan du dock lägga upp precis så mycket som du vill på tjänsten.

Fototjänsten finns till vidare till iOS-enheter som Iphone och Ipad samt till Mac, men man kan även skapa en gratisprofil och sedan använda t.ex. Lightroom 4 på en Windows-dator för att lägga upp sina bilder på tjänsten. Du kan läsa mycket mer om alla möjligheterna i Adobe Revel här. Premium Level kostar 5,99 dollars i månaden, vilket motsvarar 42 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss