Cookie- och Sekretesspolicy

ACDSee Pro 6 med mycket bättre bildbehandling

Det har tillkommit betydligt bättre möjligheter att förbättra färger och måla fram justeringar i utvalda områden. Och så kan programmet hantera stora filer med lätthet.

  • 26.09.2012

ACDSee Pro har länge varit känt som ett enastående bra program för att organisera bilder, men i och med version 6 har bildbehandlingsdelen fått ett stort lyft. En av de viktigaste förbättringarna är att man nu kan måla fram sina justeringar i utvalda områden utan att originalbilden förändras. Man kan alltså alltid gå tillbaka och korrigera dem.

Programmet kör nu i 64 bitar, vilket gör det mycket snabbare när man jobbar med stora filer och massor av bilder. ACDSee Pro 6 har också fått bättre funktioner för att öka skärpan och ta bort brus, och nu finns det en funktioner för att konvertera bilderna till svartvitt med optimalt resultat.

Dessutom kan man nu justera färgerna individuellt med Advanced Color Tools, och färgstyrningen har förbättrats så att man lättare säkerställer samma nyanser på utskriften som på skärmen. Slutligen har det tillkommit nya effekter, så att man t.ex. kan skapa ett drömskt uttryck med Soft Focus. Fullversionen kostar 99,99 dollar, vilket motsvarar knappt 700 svenska kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Läs mera om

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss