Cookie- och Sekretesspolicy

ACDSee Pro 4 är färdig

Efter nästan ett halvår med en betaversion är den fjärde versionen av det blixtsnabba organiserings- och bildbehandlingsprogrammet ACDSee Pro nu äntligen färdig.

  • 04.04.2011

Med nya ACDSee Pro 4 har det kanadensiska programmet äntligen försetts med en kartfunktion, så att man kan se var man har tagit bilderna med sin gps-kamera. Enligt utvecklarna ska det dessutom nu vara ännu enklare att jobba med metadata och snabbt lägga till information till flera bilder på en gång. Råkonverteringen sägs också vara förbättrad med bättre bildkvalitet som följd. Exponering, kontrast och färger ska ha blivit bättre och själva konverteringen går nu snabbare än tidigare.

Nu har det även kommit verktyg för att avlägsna objektivfel som kromatisk aberration, som ger missfärgade kanter i kontrastrika övergångar, och vinjettering, som ger mörka bildhörn. Programmet kostar cirka 1900 kronor.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss