Cookie- och Sekretesspolicy

20 tips om perfekta färger

Här är de smartaste knepen för att säkra kontrasten och ljuset i dina bilder. Vi guidar dig till de snyggaste resultaten och jobbar med alla de tre stora bildbehandlingsprogrammen.

  • 28.03.2014

Ladda ner filen här.

När dina bilder behöver en omgång bildbehandling är justeringar av kontrast och ljushet helt avgörande för resultatet. Här inviger vi dig i våra bästa metoder för att göra bildernas ljusförhållanden riktigt bra. Vi har satt in symboler vid alla tips, så att du snabbt och lätt kan skapa överblick över vilka av bildbehandlingsporogrammen Elements, Photoshop och Lightroom som du kan använda dem i. Våra tips är en blandning av klassiska kombinationer och verktyg, som vi kryddar med de senaste trenderna inom bildbehandling. Vissa är snabba och enkla, medan andra är mer avancerade. Vi hoppas att du får massor av ny inspiration till din bildbehandling framöver och lyckas skapa bilder med perfekt ljushet och kontrast.

Tillgång till allt

Beställ Bonnier Digital Foto och få fri tillgång till Prylguiden, Fördelszonen, ditt eget fotoalbum och hundratals fotokurser.
Beställ Bonnier Digital Foto

Årets bästa erbjudande!

Få 2 nummer av Digital FOTO + Bluetooth-hörlurar. Du sparar 713,80 kronor och får tillgång till en uppsjö av extra online-förmåner.

Årets bästa erbjudande!

> Beställ här

Fördelszonen!


Nu får alla våra läsare tillgång till exklusiva videor, smarta tips, kurser, program och testbilder samlade i vår splitternya Fördelszon.
Besök Fördelszonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv in e-postadress och klicka på "Beställ":

Allt om Nikon

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Besök Fördelszonen

Nya online-förmåner bestående av videor, ...

GoPro HERO4 kamera

Vad är en GoPro kamera? Är de vattentäta? Kan ...

Se alla PLUS-fördelar

Beställ Digital Foto för alla och få tillgång ...

Bli vän med Digital Foto för alla på Facebook

Bli vän med Nordens största fototidning. Var ...

Vi har samlat våra nyheter om och tester av ...

Bonnier DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International A/S | Juridisk information | Kontakta oss